SkillsLabs

 

Over SkillsLabs

Complexe vaardigheden om authentieke problemen adequaat op te lossen zijn moeilijk uit een boek te leren. De e-practica Water Management binnen Skills Labs helpen studenten deze vaardigheden te verwerven via multimediaal ervaringsleren met efficiënte begeleiding.

Meer >

 

Nieuws

20 mei 2010
Presentatie Skills Labs: Water management casussen met EMERGO
Op donderdag 27 mei 2010 presenteren de Delta Academy van Hogeschool Zeeland, de Open Universiteit en Kennis Netwerk Delta Water de resultaten van het project 'Surfen door Zeeland: e-learning delta innovaties'. De vier Zeeuwse praktijkcasussen waarmee studenten op afstand vaardigheden kunnen verwerven zijn met EMERGO als onderdeel van het project Skills Labs ontwikkeld.

Zie verder: http://celstec.org/content/presentation-skills-labs-watermanagement

9 februari 2010
Evaluatie casussen Skills Labs
Vier met EMERGO ontwikkelde casussen bij het domein Water Management zijn recent door studenten bij de Open Universiteit Nederland en de Hogeschool Zeeland met succes gebruikt. Deze casussen zijn in het project Skills Labs ontwikkeld en geëvalueerd. Studenten waren in zijn algemeenheid zeer tevreden over de integratie van theorie en praktijk in deze casussen. Volgens de studenten zouden de opdrachten wel nog verhelderd kunnen worden. Zo wordt duidelijker aan welke eisen hun uitwerkingen dienen te voldoen.

De casussen zijn zo ontwikkeld dat ze ook door andere onderwijsinstellingen flexibel kunnen worden ingezet en aangepast.

Nieuws archief >