English version    Contact    

   
Community
 
 
Het EMERGO-ontwikkelteam heeft deze Website van informatie voorzien.
Deze informatie kan je helpen bij:
  1. het maken van EMERGO-casussen via de EMERGO-methodiek en de Toolkit
  2. het technisch doorontwikkelen van de EMERGO-toolkit
  3. het gebruiken en aanpassen van reeds beschikbare EMERGO-casussen..
We zien deze informatie als begin voor de te vormen EMERGO community. We denken dat er binnen de Community minimaal drie verschillende doelgroepen zijn te onderscheiden. Vandaar dat we als start drie fora hebben ingericht die op specifieke doelgroepen zijn gericht. Een vierde forum Getting started/Help is algemener van aard.

In het forum Case Developers willen we mensen met elkaar in contact brengen die op de een of andere manier bezig zijn met casusontwikkeling in EMERGO, dit van plan zijn, of dit al gedaan hebben. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om het uitwisselen van ervaringen, de doís en doníts.
In het forum Toolkit Developers willen we mensen met elkaar in contact brengen die op de een of andere manier bezig zijn met de doorontwikkeling van de EMERGO-toolkit, dit van plan zijn, of dit al gedaan hebben. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om het uitwisselen van ervaringen, de doís en doníts. Beide fora worden vooralsnog door ons actief gemodereerd, maar we staan ook hier open voor suggesties ter verbetering.
In het laatste aan een specifieke doelgroep gekoppeld forum Case Users willen we mensen met elkaar in contact brengen die EMERGO-casussen gebruiken (bijvoorbeeld: als docent, als student).

Een goede community vraagt om actieve niet-anonieme participatie. Vandaar dat je je dient te registreren als je de eerste keer de fora bezoekt.
Je kunt daarna participeren via de thans ingerichte fora middels het:
  • toevoegen van eigen informatie
  • becommentariŽren van aanwezige informatie
  • uitwisselen van ervaringen
  • aanpassen en toevoegen van eigen Toolkit-componenten
  • vragen en geven van technische support
  • et cetera
We zullen de input in de fora ook gebruiken om de informatie op de Website aan te passen en uit te breiden.

Wij zijn vooral benieuwd naar jullie ervaringen met deze community-voorzieningen en zullen jullie daar gericht op gaan bevragen. Daarbij is al min of meer voorzien dat we geleidelijk willen migreren naar een technisch systeem dat laagdrempeliger is voor het leveren van bijdragen en het makkelijk kunnen terugvinden van informatie. Alle informatie die thans in de fora wordt toegevoegd zal in dit migratietraject gegarandeerd worden meegenomen.

We nodigen je van harte uit om de community tot een succes te maken via je eigen actieve participatie in een van de fora